Accessoires

Samen met de instrumenten verkopen we een aantal nuttige accessoires.

USB Zonnepaneel

USB Zonnepaneel

Dit USB Zonnepaneel maakt een onbeperkte werking van de draadloze MEMS Geluid – en Trillingsmeter mogelijk, zelfs bij langdurige slechte weersomstandigheden. De uitgangsspanning van het zonnepaneel is afgestemd op onze instrumenten voor een veilige werking.

Montageplaat voor zelfkalibratie

De draadloze trillingsmeter kan zelf worden gekalibreerd met behulp van de zwaartekracht van de aarde. Om deze kalibratie op de juiste manier uit te voeren, is een perfect vlak oppervlak nodig, daarom hebben we een robuuste montageplaat ontworpen om dit proces te vereenvoudigen.

Montageplaat in staal

Nieuwe montageplaat/bracket bestaat uit 3 mm dik lasergesneden en CNC-gebogen roestvrij staal. De drie vleugels moeten aan het meetoppervlak worden bevestigd. Een gat voor de wifi-connector is ontworpen, daarom moet de USB-poort uit de wand/ het meetoppervlak worden gericht (zie afbeelding hieronder). Het montageplaat wordt geleverd met metrische schroeven M4,5 x 0,75.

Industrieel 4G Router

Ons instrument kan constant gegevens verzenden via Wifi, maar het is niet altijd gemakkelijk om een krachtige wifi-internetverbinding te hebben, vooral buiten of binnen bouwplaatsen. Hiervoor kunnen we de instrumenten samen met een industriële 4G-router leveren, eventueel met een micro-SIM erin zodat de data verzonden kan worden via een G4 verbinding. De router is waterdicht (IP67), heeft een bereik van meer dan 200 meter en kan worden gebruikt om maximaal 32 instrumenten op te laten inloggen via wifi.