Cloud-oplossing

Cloud

Een gemakkelijke manier om:

Eenvoudig bekijken van geregisterde meetgegevens van ruis en trillingen met behulp van een personal computer of een mobiel apparaat.

De Cloud-oplossing werkt synchroon met onze draadloze MEMS-geluids– en trillingsmeters, De “Instrument Manager” -software wordt gebruikt om de installatie- en configuratieprocedures van instrumenten te vereenvoudigen en het beheer van opgenomen gegevens via internet mogelijk te maken.

De Cloud-oplossing maakt een nauwkeurige, langdurige tijdsynchronisatie mogelijk van alle instrumenten die gegevens naar de cloud sturen/rapporteren.

De servers van de cloud-oplossing, worden continu gecorrigeerd met behulp van een zeer nauwkeurige tijdreferentie. Alle instrumenten die de cloudservice gebruiken, worden telkens precies gesynchroniseerd met de servertijd elke keer als ze verbinding maken met de server. Dankzij die tijdsynchronisatie worden gebeurtenissen die tegelijkertijd door meer dan één instrument worden gedetecteerd precies op hun respectieve tijdlijn uitgelijnd, onafhankelijk van de klokafwijking van het individuele instrument.

De cloudservice lijnt de klokken van alle instrument op die erop zijn aangesloten, zodat alles binnen <1 seconde van de referentieklok valt. Dit vergemakkelijkt vergelijkingen en correlaties van opnames die gemaakt zijn door verschillende instrumenten, zelfs voor zeer lange opnames, waar instrumenten-klokafwijking traditioneel een probleem was.

Veiligheid

 • De site is toegankelijk via een beveiligde verbinding (HTTPS) en heeft een SSL-certificaat dat jaarlijks wordt vernieuwd;
 • elke toegang wordt beschermd door gebruikersnaam / wachtwoord. De gebruikersnaam is GEEN e-mailadres, wat het moeilijker maakt om te vinden / hacken. Wachtwoorden worden versleuteld verzonden;
 • de toegang wordt ook beschermd door een firewall;
 • een verloren wachtwoord kan niet worden hersteld. Het moet door het systeem worden geregenereerd;
 • gegenereerde wachtwoorden moeten regels volgen die een goede sterkte waarborgen;
 • bovendien is het DDCI-protocol dat bovenop de TCP / IP wordt gebruikt door de instrumenten om hun gegevens te rapporteren, bedrijfseigen en niet openbaar.

Cloud functies

 • nieuwe functie: nu is het mogelijk om het instrument draadloos te bedienen via uw Cloud-account;
 • beheer uw instrumenten en hun geregistreerde gegevens (wlg) bestanden;
 • bekijk geluidsniveaus of trillingsniveaus of signalen gedurende een specifieke periode naar uw keuze;
 • bekijk de temperatuur van het instrument in de tijd;
 • bekijk de batterijspanning van het instrument in de tijd;
 • ontvang e-mail-alarmen van uw instrumenten wanneer het niveau van het geluidsniveau, de versnelling of de snelheid een drempel overschrijdt, of wanneer de batterij van het instrument tot onder de kritieke spanning daalt.

Online data voorbeelden


Voorbeeld van een gemeten trilling met tijdstempel, altijd en overal beschikbaar in uw Cloud.

Abonneer hier voor 1 jaar.

Voorbeeld voor een langdurige geluidsmeting met tijdstempel, in dit specifieke geval in dB(C).
Voorbeeld van de monitoren van het instrument temperatuur.

Voorbeeld van het batterij-niveau van het instrument op de Cloud.