Cloud-oplossing

Cloud

Gemakkelijk en gebruikersviendelijk!

Analyseer uw geregistreerde meetgegevens van ruis en trillingen op eenvoudige wijze met behulp van een pc of mobiel apparaat.

De Cloud-oplossing werkt synchroon met onze draadloze MEMS-geluids– en trillingsmeters, De “Instrument Manager” -software wordt gebruikt om de installatie- en configuratieprocedures van instrumenten te vereenvoudigen en het beheer van opgenomen gegevens via internet mogelijk te maken.

De Cloud-oplossing maakt een nauwkeurige, en langdurige tijdsynchronisatie mogelijk van alle instrumenten die gegevens naar de cloudomgeving sturen of rapporteren.

De servers van de cloud-oplossing, worden continu gecorrigeerd via een zeer nauwkeurige tijdreferentiemethode. Alle instrumenten die de cloudservice gebruiken, worden periodiek en exact gesynchroniseerd met de server clock, telkens als ze verbinding maken met de server. Dankzij die tijdsynchronisatie worden gecorreleerde gebeurtenissen die tegelijkertijd door meer dan één instrument worden gedetecteerd worden, exact op hun respectievelijke tijdlijn uitgelijnd, onafhankelijk van de klokafwijking van het individuele instrument.

De cloudservice synchroniseert en lijnt de klokken uit van alle aangesloten instrumenten, zodat alle data binnen een 1 seconde tijdsframe van de referentieklok valt. Dit vergemakkelijkt vergelijkingen en correlaties van opnames die gemaakt zijn door verschillende instrumenten, zelfs voor zeer lange opnames, zonder invloed van het traditionele instrumenten-klokafwijking probleem.

Veiligheid

 • De site is toegankelijk via een beveiligde verbinding (HTTPS) en heeft een SSL-certificaat dat jaarlijks wordt vernieuwd;
 • Elke toegang wordt beschermd door gebruikersnaam / wachtwoord. De gebruikersnaam is GEEN e-mailadres, waardoor traceren en hacken bemoeilijkt wordt. Wachtwoorden worden versleuteld verzonden;
 • De toegang wordt ook beschermd door een firewall;
 • Een verloren wachtwoord kan niet worden hersteld. Het moet door het systeem worden geregenereerd;
 • Gegenereerde wachtwoorden moeten aan regels voldoen die een goede sterkte waarborgen;
 • Het DDCI-protocol dat bovenop de TCP / IP laag wordt gebruikt door de instrumenten om hun gegevens te rapporteren is bedrijfsspecifiek en niet openbaar.

Cloudfuncties

 • Beheer uw instrumenten en hun geregistreerde gegevens (wlg) bestanden;
 • Bekijk geluidsniveaus of trillingsniveaus of signalen gedurende een specifieke periode naar uw keuze;
 • Bekijk de tijdsafhankelijke temperatuur van het instrument;
 • Bekijk de tijdsafhankelijke batterijspanning van het instrument;
 • Ontvang e-mail-alarmen van uw instrumenten wanneer het geluidsniveau, de versnelling of de snelheid een drempelwaarde overschrijdt, of wanneer de batterij van het instrument tot onder de kritieke spanning daalt;
 • Het instrument volledige bedienen vanaf uw bureau een ook vanaf uw telefoon (inclusief veranderingen in setup) via uw Cloud-account;

Online datavoorbeelden


Voorbeeld van een gemeten trilling met tijdstempel, altijd en overal beschikbaar in uw Cloud.

Abonneer hier voor 1 jaar.

Voorbeeld voor een langdurige geluidsmeting met tijdstempel, in dit specifieke geval in dB(C).
Voorbeeld van de monitoren van het instrument temperatuur.

Voorbeeld van het batterij-niveau van het instrument op de Cloud.